Lördag

Ja så var det lördag igen och hela familjen är hemma.
Jag och Nicke slog till och öppnade en flaska vin igårkväll, och vi hinner just dricka ur de sista dropparna och så vaknar barnen och vill INTE somna om, ja så det var bara att ta ett varsit barn under armen och gå och lägga sig i en lämplig säng. Behöver jag säga att jag somnade omedelbart med en halv flaska vin i magen!!!!!!
Och klockan han bli 7 innan det var något barn som vaknade och alla var ganska nöjda med att ligga och trängas i våran säng och morna oss. Så klockan hade hunnit bli 9 innan vi satt samlade runt frukostbordet.

Ja när frukosten var avklarad var det bara att dra på sig spenderarbrallorna, för nu skulle det handlas........
Ja eftersom vi höll på och drev runt och irrade omkring så länge så han det ju bli lunchdags innan vi kom iväg så vi började med att gå och äta lunch sen åkte vi till Kungenskurva och gick på Toys´r`us och barnen trodde helt seriöst att de dött och hamnat i himmelen. Vi var på jakt efter en insektsfångare som Emil sett i en leksakskatalog, en variant som suger in insekten i en behållare så man kan titta på den innan man släpper ut den. Och på så vis så slipper hysteriska mammor ta i insekterna och sprida sina fobier vidare. MEN vi hade inte den turen att just den insektsfångaren fanns, så det fick bli en annan där man använder en håv........hua.
Vi blev kvar där inne ganska länge då alla, ja då menar jag ALLA bilar, cyklar, trampbilar och allt annat skulle provköras minst 500 gånger. Der skötte sig exemplariskt där innen ända tills vi skulle säga hejdå till affären och gå och betala, då bröt de ihop fullständigt och det kan man ju förstå.

Men vi skulle vidare till Stinsen och handla annat. Ett verktygsbälte till Emil som han ska få uppe i stugan, en bärbar dvd spelare med två skärmar att ha i bilen när vi kör upp till Storskog. En resda på 100 mil enkelresa delas järna upp i två dagar, så då kan det ju vara skönt att spendera tiden med att titta på film. Och den ska inte instaleras i vilken bil som hellst, utan i våran nya Ford Mondeo som vi får nästa vecka. Och så blev det en ny jacka till Emil inne på Polarn o Pyret och ett par nya croccs till honom. Egentligen skulle de vara till Gry men när jag insåg att hon behövde samma storlek som Emil har på sina så fick Emil ett par större och Gry fick ärva hans.....Ja det SUGER att vara lillasyster.......JAG vet! Aldrig något nytt bara massa ärvt tjafs........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0