Nationaldagen

Ja det är kul att se att även i sverige har nationaldagen blivit någonting att fira. Länge har den ju bara passerat obemärkt förbi, men sedan det blev en allmän helgdag så har det blivit livat värre.
Här i Sollentuna är det stort firande i slottsparken med diverse uppträdanden och underhållning av olika slag och olika kvalitet, och framförallt jätte mycket folk. Och det blir mer och mer för varje år.

Innan vi gick till parken så var vi hos Enbrands och käkade sill lunch med tillhörande nubbe, mycket gott och fantastiskt trevligt. Efter att ha ätit efterrätt som bestod a vaniljglass och jordgubbar så promenerade vi till parken och mötte upp familjen Lingemark och fick se lilla Oliver för första gången. En bedårande liten krabat som var väldigt lik sina bröder, så söt att man bara ville äta upp honom. Vi fikade och pratade och där i mellan sprang vi efter barnen

När vi kom hem så var barnen så skitiga att de åkte direkt i badkaret för att skrubbas innan de fick middag. Men så värst mycket mat fick vi ju inte i dom efter eftermiddagens allt fikande. Och när det var dags att sova så tog det inte många sekunder för någon av dom att slockna. Ja Emil tuppade av redan i soffan naken när jag läste för honom, och han rörde inte en min då jag tog på honom pyamasen och bar in honm i hans säng. Ja en heldag ute i solen tar hårt, och det är inte utan att jag själv känner mig ganska seg.

Kommentarer
Postat av: Katja

Sill låter underbart gott. Se om lyckas få tag på någon till midsommar hmm. Det finns här, inte mycket dock, och vi är många svenskar som kommer slåss om den :-)

Saknar sommarsverige. Puss

2008-06-07 @ 10:03:15
URL: http://pucko73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0