Smaka på Stockholm.

I helgen så var det dags för en av sommarens höjdpumkter, det som en gång hette Restaurangernas dag men som sedan några år tillbaka heter Smaka på Stockholm. Och vädret kunde ju inte varit bättre, för nu har vi ju riktig högsommar värme med gassande sol och temperaturer över 25 grader. Det var ju inte utan att man undrade hur det skulle vara att gå på stan idag när det redan 9.00 i morse var 20 grader varmt ute. Men dert blev inte olidligt på något sätt, visst det var varmt och hamnade man mot en husvägg där det var lä så var det olidligt nästan, men i övrigt så fläktade det ganska bra och var jätte skönt. Och stundvis så var det så man undrade om det var dumt att man inte hade någon tröja eller filt med till barnen. Så med andra ord så var det en helt perfekt dag.

Vi var inte kvar så länge i Kungsan då det inte är så smidigt att ta sig fram med barnvagnar i folkmassan. Men vi gick en sväng och fick lite gott att äta. Och framförallt så fick vi oss en KARTONG med chokladkola från Ryfors konfektyrer i Mullsjö, och eftersom vi köpte en hel kartong så fick vi 100 kr rabatt....mums vad här ska ätas kola!
Och när vi inhandlat det vi skulle ha så gick vi ut en sväng på Skeppskolmen där barnen fick springa av sig. Vi gick runt ön och kollade på båtarna och njöt av sommar Stockholm, och det är ju helt otroligt vilken vacker stad det är.
Och på väg därifrån så blev det en avstickare in på H&M för att inhandla lite söta trosor till Gry innan vi for hem. Och när vi väl kom herm så hade hela dagen i stort sett gått och det var hög tid för middag. Och i den stekheta värmaen så var vi inte så värst sugna på att varken laga eller äta varm mat, så det fick bli rostbiff och potatissallad.

Och när barnen somnat, vilket de gjorde helt ovaggade, så satte vi oss på balkongen och njöt av det sista som var kvar av kvälls solen med ett glas vin i handen.

Kommentarer
Postat av: Katja

Restaurangernas dag ja, usch vad det är sthlm för mig. Sommarsthlm liksom ,trots att det oftast regnar just då, men ändå.

2008-06-08 @ 11:41:13
URL: http://pucko73.blogspot.com
Postat av: Nina

Katja! De senaste åren har det varit kanon väder under helgen det är smaka på sthlm. Lite skillnad mot när du och jag var där sist och vi satt i ett tälöt och huttrade men höll ut tills vad det nu var vi skulle se kom. Ja det var sommaren jag väntade Emil det.

2008-06-08 @ 19:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0