Va? Va? Va?

Sedan ett tag tillbaka så där ca 1 vecka eller två har vi tyckt att Emil hör så hopplöst illa. Om man överhuvudtaget får ett svar så har det varit VA?????? Ja han är ju ändå 3½ år och hörseln är ju normalt lite sellektiv i den åldern, men de senaste dagarna har det varit mer än hopplöst och vi började undra om det verkligen var något fel på hans hörsel.
Ringde ner till vårdcentralen igår och de tyckte att vi skulle komma ner på öronmottagningen som de har vardagar mellan 10-11 för att titta in i hans öron och för att utesluta eventuell vaxpropp.
Det fanns ingen vaxpropp i något av öronen men däremot en del vätska i vänster öra och en jätte ful öroninflammation i höger öra. Så det var inte så konstigt att han inte hör så mycket. Det som däremot är konstigt är ju att han inte har ont, för det såg verkligen inte fint ut i örat på honom. Men nu har han fått sig lite antibiotika och förhoppningsvis så kommer hörseln tillbaka i takt med att bakterierna försvinner.

Och det är väl förväl att man har semerster och inte behöver åka buss eller tåg just nu i brådrasket, för i går så körde jag mitt periodkort i tvättmaskinen.....SKIT BRA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0