Juni blev augusti

Ja man tror ju att man är ute i godtid när man planerar något i över ett år i förväg. Men se när det gäller bröllop så räcker det inte med att vara ute i god tid, man bör vara ute i GALET god tid. I alla fall om man vill ha en stoooor lokal att hålla festen i, som dessutom inte kostar en halv förmögenhet.
Idag skulle jag alltså ta och boka lokalen som vi bestämt oss för, och det visade sig att det var fullbokat så gott som hela nästa sommar redan. Så att ha ett bröllop helgen efter midsommar är inte längre att tänka på, ja om vi inte ska jaga en ny lokal förståss. Näh det verkade enklare att flytta bröllopet till ett datum då lokalen finns tillgänglig. Så nu siktar vi på att bli man och hustru i augusti 2009 i stället. Ja fast det kan ju vara så att det hinner ändra sig åtskilliga gånger det med hahahaha. Men just i skrivande stund så planerar vi bröllop till augusti -09, lovar att vi bestämt oss senast 6 månader innan i alla fall........

Kommentarer
Postat av: Sofie

Augusti är en bra månad!! Vi gifte oss den 11/8. Och du ett litet tipps... om ni ska ta en bröllops svit någon stans. Ta den dagen efter den stora dagen. Jag ångrar skarpt att vi åkte iväg samma kväll! Man var ju inte så Pigg och kry varken på natten eller morgonen efter.
Skulle vi göra om det så skulle jag åka dit dagen efter och njuta hela dagen. Äta en god middag och njuta av den underbara sviten. Och inte tala om den underbara frukosten som kommer in på morgonen . Mums den skulle varit god.
Kram kram

2008-03-18 @ 21:07:23
Postat av: Katja

Vad bra det är att inte vara först med att gifta sig va ;-) Massa goda råd och tips ju.
Tycker augusti låter som en jättebra månad.
Puss

2008-03-18 @ 23:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0