Krokusar

Trotts det regniga och gråa vädret idag så stod det några krokusar och sträckte på sig i rabatten utanför våran port idag, det måste ju bara betyda att det är vår. Ja, jag blev glad över att se dom i alla fall.

Vi har inte gjort så mycket vettigt idag. Åkte till Stinsen och käkade lunch och gjorde ett stopp på Ica Maxi för att handla lite mat på vägen hem. Emil och jag bakade lite tillsammans, det blev chokladbollar. Men sen så har vi inte gjort så mycket mer idag.
Är så trött att jag håller på att storkna då Emil väckte mig kl 5 i morse, och dessutom känns det lite som om jag håller på att bli förkyld. Håller en tumme för att det inte är så, har varken tid eller lust att vara sjuk.

I kväll är det melodifestivalen, och jag känner mig ganska hoppfull inför den. Många bra som är med och jag tror att det kommer att bli kanon. Men ikväll så ska vi försöka få barnen att somna innan, så vi i lugn och ro kan titta, äta gott och dricka lite gott vin och samtidigt passa på att fira gårdagens frieri. För igår blev det inte mycket fira av.......Båda somna när vi nattade barnen och vaknade till liv igen efter 23, och när jag klev upp konstaterade jag ganska fort att jag nog skulle fortsätta med det jag påbörjat så bra.


Kommentarer
Postat av: Katja

Ja, mina favvosar är Daniel och Perelli. Spännande det här hahaha.
Puss

2008-03-01 @ 18:43:54
URL: http://pucko73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0