Mera sjuka!!!!!

Tar det aldrig slut?????
Nu har Gry öroninflammation och även hon har nu fått antibiotika eftersom det inte verkar läka ut av sig själv. Örat såg tydligen riktigt fult ut när vi var ner till vårdcentralen i morse. Känns inte som att jag gör något annat än ränner där nere eller väntar på telefontid.
Ja så att gå och jobba denna vecka är ju bara att glömma.
Eftersom Emil klättrat på väggarna här hemma i helgen så fick han välja själv om han skulle vara hemma med mig och Gry eller gå till dagis med pappa i morse. Tror du det var ett svårt val för honom???? Nä inte ett dugg, inte vill han vara hemma och tråka med en sjuk lillasyster. För det är ju svårt att hitta på aktiviteter för honom här hemma när vi bara är inne. Vi har gått igenom allt nu, och han vill vara ute och leka och busa och har ju massa spring i benen nu när han är frisk. Så vi bestämde att han får gå till dagis själv om han vill. Men Gry tyckte ju att det var ett väldigt orättvist beslut.....inte vill hon vara hemma och tråka och vara sjuk!!!!!!
Fast det räckte med ett varv på vårdcentralen och en sväng in på apoteket innan hon var helt slut och somnade. Näh hon är verkligen inte pigg, och jag tror nog att det kan vara skönt för henne att få vara sjuk i fred här hemma i ett par dagar.

Kommentarer
Postat av: En som har levt lite längre och... ja du vet!

Jodå, det tar slut! Men först ska ni föräldrar drabbas några vändor också. Lite bihåleinflammation, någon magsjuka, några rejäla hostomgångar... Men sen blir det nog bra, framåt sommaren kanske. Fast det är klart, till hösten börjar det ju om! Men andra omgången brukar inte vara fullt lika besvärlig. *tröstar så gott jag kan*

2008-03-17 @ 12:08:22
Postat av: Katja

Usch era stackare. Och påsken kommer ju med stormsteg oxå. Håller tummarna för att alla mår bra när det är dags att åka. Puss

2008-03-17 @ 22:16:29
URL: http://pucko73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0