Söndag och regn

En regnig söndag blir lätt en städdag!

Emil kom in i som vanligt vid 5 och sa att det är morgon, men Nicke gick inte riktigt med på det. Så han tog sonen undre armen och gick och la sig igen och upplyste Emil om att det var natt. Och det funkade!!!!! Så Emil var nog ganska trött. Nästa gång han kom in och sa att det var morgon då var det det för klockan var 7.
Efter att vi ätit frukost så började vi städa, hela familjen. Jag tog tag i köket och fy så grisigt det blir där på ingen tid alls. Öste på lite bra musik, beväpnad med Ajax professional och sen var det bara att börja från ena hållet och jobba sig framåt. Nicke och ungarna röjde i lekrummet.

När jag efter någon timme kommer utfarande ur köket för att fråga Nicke något så hittar jag honom och Gry nersjunkna i soffan tittandes på Bilar......Hmmmmm, ja vi städar på lite olika vis!!!!! Med ett något generat leende så försöker Nicke förklara att det var Gry som ville! Ja det var bara att le åt dom för de var så söta där de satt, och det mesta hade ju hunnit bli städat innan de landat där i soffan. Och Gry var bra trött så det var bara att fixa lite lunch för att sen stoppa om de små liven.

Kommentarer
Postat av: A-M

"De små liven"? Nicke och Gry?

2008-03-03 @ 13:32:03
Postat av: A-M

"De små liven"? Nicke och Gry?

2008-03-03 @ 13:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0