135 miljoner

Idag var det någon som kammade hem storslam på lotto, och genast så börjar man att fundera på vad man själv skulle göra om man hade så mycket pengar. Rent spontant så känner jag att det nog inte vore helt sunt för mig att ha så mycket....hehe, men om man bortser från det så kan man ju fantisera fritt.

Ja det första jag skulle göra var att planera om hela bröllopet och det skulle inte bli i Sverige då och i inbjudan skulle det medfölja en förstaklass biljett och givetvis skulle jag stå för uppehälle med då.......VAAAAKNA!!!!!!! Nähe var det inte jag som vann....suck.
Resa skulle jag göra, massor och överallt. Och när jag sett hela världen och allt som är värt att se så måste man ju ha en vettig sysselsättning. Ja man skulle ju inte behöva jobba för pengarna men för sitt eget välbefinnande, välgörenhet är en bra syssla när man har onödigt mycket pengar. Vilket får mig att tänka på vilka jag skulle ge massa pengar till. Jag skulle nog skänka bort massor, ja där är ju jag och Nicke lite oense om hur vi skulle göra. Jag skulle lätt kunna ge bort hälften om inte mer, för vad har jag för glädje av att ha så mycket pengar om jag inte kan dela det med de jag tycker om.

Ja nu behöver jag ju inte fundera så hårt på vad jag skulle göra för sannolikheten är ju inte så stor att jag någonsin vinner storslam, jag har väl aldrig haft någon vidare tur i spel, men dessto större tur i kärlek. Och jag är rädd för att jag skulle kunna bli ganska odräglig med så mycket pengar.......Moahaha!
Nä man ska vara nöjd med det man har, visst man badar inte i pengar men man behöver ju inte vända på var slant heller. Vi behöver inte jaga extrapriser utan kan köpa den mat vi vill, och orkar vi inte laga mat så kan vi äta ute. Jag kan titta in i garderoben och se att där hänger en hel del nytt och i alla garderober finns det kläder i överflöd. Så varför klaga?

Kommentarer
Postat av: Bea

aa shit alltså ! 135 miljoner!! skulle svimma av!

2008-05-07 @ 22:23:26
URL: http://beaa.blogg.se
Postat av: Katja

Ja, jag tänker nog lite likadant om jag skulle vinna så mycket. Skulle dela med mig stooora summor till alla mina vänner och släkt, samt skänka till välgörenhet. Eller kanske starta upp tex skolor på behövande ställen.
Gällande att ge pengar till vänner så är det ju en självklarhet. Vem ska jag göra alla roliga saker med om ingen har råd att följa med liksom ;-)
Men men, samma här. Tur i kärlek istället, och alldeles lycklig är jag för det.

2008-05-07 @ 23:57:14
URL: http://pucko73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0