En dag på dagis

Idag har jag varit med Emil på Taxen hela förmiddagen. Men innan vi kom så långt så börjafde vi med en sovmorgon.

Ja jag kan ju börja med att backa tillbaka till i går kväll. Nattningen gick ju helt smärtfritt då Emil somnade på soffan och Gry strax där efter ville krypa upp i sin säng. Och Gry sov så gott....ända till kl 21.00, då vaknafde hon till och hojtade på sin mammma. Och jag trodde ju att det bara skulle vara att gå in och stryka lite på henne och så skulle hon somna om, men se där hade jag fel. För där låg hon alldeles klar vaken och kunde visst inte somna om, utan hon låg där och bara stirrade i taket med sina stora blå ögon och snodde runt runt runt. Hon visade inge tendenser till att vilja kliva upp men inte heller några tendenser till att somna om. Jag låg kvar där och slummrade själv till och från, men vid 22.30 behövde jag själv gå på muggen så då gav jag upp. Stoppade om henne och sa att jag måste gå på toa och att nu skulle hon sova för att det var natt, jag vet inte hur länge hon låg där vaken men hon kom i alla fall inte upp och ut ur rummet.

Inte långt efter gick jag själv och la mig och sov gott hela natten. Vaknade vid 5-tiden av att Emil hojtade, och när jag kom in i deras sovrum så var han i full färd med att försöka väcka Gry, tack och lov så hade han inte lyckats och jag fick honom att krypa upp i sin säng igen. Men givetvis så vaknade Gry innan vi kommit på plats och jag trodde ett tag att jag skulle bli tvungen att kliva upp kl 05.00. Men hur märkligt det än låter så somnade vi om alla tre och vaknade av väckarklockan som ringde kl 7.00.
Hade mysmorgon med Disney Channal och frukost innan vi klädde oss och gick till dagis.

Emil ville inte riktigt gå ner på Taxen idag heller han ville stanna på Katten med Gry. Men efter en stund så sa han hejdå och vi gick ner. Och han tyckte att det var riktigt skoj att ha med mamma där. Hmmm man undrar om han kommer att tycka att det är lika skoj att ha med mamma i skolan när han går på mellanstadiet!!!!!!
Vi åkte i stora rutschkanan, bakade tårta i sandlådan, vi cyklade och så var vi ner i skogen och kollade på sniglar. Tanken var att jag skulle gå hem innan de åt mat men då blev Emil så lessen så jag stannade och åt jag med. Det blev trångt vid bordet men vi trängde ihop oss och så släckte vi i taket och tände lite ljus och hade det jätte mysigt.
När de skulle läsa saga efter maten så tyckte Emil att det var helt OK att jag gick hem, så då passade jag på att gå så han fick vara ensam där ett litet tag innan han skulle upp på Katten igen. I morgon ska han vara på Taxen hela dagen, och det ska bli spännande att se hur det kommer att gå då när jag lämnar honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0