Golfänka

I dag har Nicke varit på säsongens första golfrunda, vilket innebär att jag och barnen härjat själv här i kväll. Ja nu när de har blivit så stora så är det ju inga större problem att fixa kvällen själv så i år kommer han kanske iväg lite fler gånger än vad han gjort de senaste åren.

Hämtade dom små raringarna på dagis vid 16-tiden och så gick vi till affären för att handla lite mat, enkelt ville jag ha det så det fick bli pasta med skinksås. Och eftersom jag ville göra det JÄTTE enkelt så fick det bli färdig strimlad skinka och keldas färdiga ostsås, och i det så slängde jag i lite paprika lök och kryddor. Ja det blev inte alls dumt.

Lingemarks kom förbi och hämtade lite vagnar så nu är det så tomt i hallen att vi skulle kunna ha ett dansgolv där, och pengarna går oavkortat rakt in på bröllopskontot.

Sen sa Emil att han var hungrig, och när det vankas mat så bangar ju aldrig Gry. En Niininen upp i dagen vill jag lova. De brukar ju aldrig äta något efter att vi ätit middag så jag trodde nog först att det var något Emil fick för sig för att han anade att det snart skulle vara dags att sova. Men TVÅ mackor var med oanständigt mycket löradgskorv till slank ner. Ja där var den där Niininen genen igen......Här snålas det inte med pålägg inte, vill man ha en korvskiva på mackan ocvh fyra i handen så är det helt OK, vill man bara äta pålägg så funkar det med.......
Så de var nog lite hungriga. Men sen gick de snällt i säng och vi läste Bamse och så somnade alla tre så gott så gott. Och jag sov tills Nicke ruskade liv i mig, och då var jag helt bombis på att klockan var 20.00, ja max 20.15. Hmmmm 21.30 var ju lite närmare sanningen!

Ja det var den kvällen det. Nicke ligger i soffan och är nu lite matt i kroppen efter sin runda, men känner sig mycket nöjd. Och i morgon kväll är det min tur att dra iväg på roligheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0