Nästan förbjudet

Idag efter att jag ätit lunch så gjorde jag något som är nästan lite förbjudet. Jag drog ner persiennerna och klädde av mig och kröp ner under täcket och sov i flera timmar, trotts att jag hade hur mycket som hellst att göra här hemma. Men jag bara struntade i allt och sov bort eftermiddagen, jätte skönt. Jag borde göra sånt oftare.

Fick ett samtal från jobbet nyss och de undrade om jag kunde tänka mig att jobba måndag-fredag på ortoped mottagningen fram till min semester. Hmmm låt mig tänka, inte en endaste helg mer denna vår, och inga kvällar mer....hmmmm JO TACK det går bra före min del. Ja nu är ju inte det så himla nice som man kan tro att jobba måndag - fredag när man är van att jobba skift och vara ledig mitt i veckan och en förmiddag här och var, men det överväger att jag  får vara med min familj när den är ledig.

Och sen är det ju inte jätte länge kvar tills jag går på semester, typ midsommar. Och sen ska jag vara ledig i 8 veckor....stackars mig! Jag ska gå in och göra en insatts v.29 och jobba intensivt så att jag hamnat rejält på plussidan och kan ta ut ledigt när jag så önskar under hösten.
Men annars är hela sommaren framför mig med härlig ledighet, och vi har just inte planerat någonting. Det enda som är spikat är att vi åker upp till Storskog v.30-31, men sen är resten öppet för förslag. Vilket i och försig är lite tärande för mitt kontrollbehov!!!!!! Jag vill ju järna veta långt i förväg och ha varje dag spikad och klar, Nicke är tvärt om. Och förra sommaren hade vi det på mitt vis så i sommar får jag snällt ta ett steg tillbaka och göra på Nickes vis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0