Räknings dags!!!

Ja då var det den tiden på månaden som det var dags att göra rätt för sig. Och pengarna räckte denna gång med och det blev endel över. Så nu kan vi njuta av våran SPA helg i fulla drag.

Det har varit fullt upp denna vecka och mina små grå har fått jobba hårt. I tisdags kväll satt jag på mottagningen och fick lite insyn i bokningssystemet och fick pröva lite själv. De hade tagit in en tjej utifrån som skulle lära upp mig, och efter att suttit tillsammans med henne och lite själv mellan 17.30-20.30 så har jag blivit mer eller mindre inslängd i detta jobb. Och nu ska jag se till att alla ortopeder har patienter till sina mottagningar hela sommaren!!!!! GULP! Ja det är ju tur att jag inte i förväg vet vad det är jag ger mig in på. Men det verkar gå ganska bra, och eftersom det inte finns någon att fråga om hjälp så är det bara att lösa problemen allt eftersom de dyker upp. Behöver jag ens säga att jag tycker att det här är jätte kul? Ja jag har som sagt lite att bita i ett par veckor tills det är dags för mig att gå på semester.

Emil har det lite jobbigt fortfarande på mornarna när han lämnas på dagis, så i morse så hade de löst det så att han fick lämnas på Katten tillsammans med Gry en stund innan han gick ner på Taxen. Men annars så verkar det gå jätte bra.

Kommentarer
Postat av: Katja

Ja, lära sig nya saker är alltid kul. Och spa är kul. Lite avis är jag allt! Puss

2008-05-30 @ 14:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0