Emil på bio.

Redan klockan 9 i morse så ringde det på dörren och Maarit stod där och var redo för en heldag med Emil. Emil var inte riktigt lika redo vid den tidpunkten då denhär familjen tagit det lite soft och inte ens hunnit fram till frukostbordet än. Men så fort vi ätit frukost och Emil fått kläderna på sig så bar det iväg för dom, Gry var inte helt nöjd mer arrangemanget. Hon hade järna velat följa med storebror och moster hon med, men som två åring har man inte åldern inne för att gå på bio. Så hennes lott blev ju att hänga med mamma och pappa!!!!!!!
Det var en stor kille som jag vinkade till från köksfönstret när han gick till bussen, och han var en stor och duktig kille hela dagen.

Bara att åka in till stan med buss och tunnelbana är ju ett äventyr bara det. Och när de var inne så började de med att hämta sina biljetter och Emil fick bära sin alldeles själv.



Och sen var det dags för en näringsrik och nyttig Mcdonalds lunch. Och för den här lilla killen så duger det inte med något happy meal längre, nej han ska ha "vuxen hamburgare" d.v.s en Mc chicken & co.



Och till det så slank det ner en mini glass också som de bjöd på.



Och väl inne på bion så var det bara att sätta sig till rätta och avnjuta Wall-E, en given succé och han tyckte att den var jätte bra. Fram på slutet när det var riktigt spännande så hade han smygit sig fram till raden längst fram och satt där som fastklistrad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0