Halloween fest



Vilken bus-kul lördagkväll med Halloween fest vi hade igår. Här var det ena med det andra och hälsade på, det var spindlar, talibaner, häxor, katter, Nalle Puh, Byggare Bob, ja t.o.m självaste Magnus Uggla tittade förbi.
Massor av god mat och även lite läskigt äcklig mat och godis i drivor.
Och jag fick den äran att skrämma skiten ur två grann tjejer som kom och ringde på och villa ha lite bus eller godis, haha ja de studsade en halvmeter när jag flög ut genom dörren, men skrattade förståss gott när de fick en näve godis var.





Gry tyckte att det var sådär lagom kul att ställa upp och posera på ett familje foto!!!!!!!!

Men hon var ju en makalöst söt älva.

     

Och självaste Darth Vader var ju så gryyyyym.

     

MJAUUUU!!!!!



Bästa kostym var ändå Magnus Uggla......



Vi hade lite svårt att bestämma oss för vad vi skulle bjuda på för mat, så det blev lite allt möjligt smått och gott.
Två olika sorters vinegrette potatissallad, terryaki grillspett, räkor med aioli, tzatziki, bröd, tomat sallad, vinmarinerad rostbiff och självlkart BLODMOS MED MONSTERFINGRAR!!!!!!!!!!!



Och efter maten så drack vi utsökt chokladkaffe som vi fick i pressent av familjen Enbrand, till det fick vi också en fin chokladbit och apelsin chokladsås. Men det bjöd jag inte på.....moahahah det ska vi frossa i själva!

Och såhär fint hade vi gjort hemma

  

Det var mycket tända ljus överallt och många hade varma kostymer, så det var i alla fall ingen som frös. Nä snarare så rann svetten högt och lågt.

Av familjen Lingemark fick vi en så fin höst blomma och det läckra pumpa spöket som visades i början. Så blomman får helt enkelt avsluta våran Halloweensaga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0