Jobbet

Läste i Katjas blogg där hon skriver om sitt jobb, och hur bra hon trivs trotts att det inte alltid kanske låter så när hon skriver. Och det fick mig att tänka på mitt jobb och jobb som jag har haft tidigare. Och idag kom jag på mig själv att vara lite nere över att det är fredag.....för då är det ju så länge kvar tills det är måndag och jag får gå till jobbet igen!!!!!!! Ja när man känner så så trivs man va? Mitt jobb är så himla kul och just nu sitter jag med i en grupp som utformar en ny verksamhetsplan så att just vi ska bli bäst på det vi gör. Visst alla dagar är ju inte guldskimmrande och fluffigt rosa och vissa arbetsuppgifter är direkt långtråkiga. Men det som gör jobbet så fantastiskt varje dag det är ju det skvatt galna gänget jag jobbar med.

Men nu är det helg, och ledsamheten över att inte få gå till jobbet i morgon gick snabbt över då allternativet är att få umgås med min familj. Morgondagen ska vi inleda med en tur till Stinsen, strumpor är en akut bristvara hos samtliga familjemedlemmar. Och eftersom Emil önskar ha en halloween fest och få klä ut sig så måste vi shopa något lämpligt, även det till samtliga familjemedlemmar. Emils stora önskan är ju att få klä ut sig till Darth Vader, men hur jag än letat så finns det ingen kostym i hans storlek. Så i morgon ska vi ut på jakt för att hitta något annat, med risk för att han kommer vilja ställa in allt när dröm kostymen inte går att få.

Kommentarer
Postat av: Katja

Visst är det härligt att faktiskt längta till jobbet! Så borde alla ha. För det mesta i alla fall.



Darth Vader ja. Jag vet hur man låter som han i alla fall, man pratar i en tillbringare. Men det kanske inte hjälpte ;-)

Lycka till i letandet.

2008-10-24 @ 23:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0