Städning på hög nivå

Nu har vi halat och slingrat oss från att städa allt för länge, så idag fanns det inga som hellst ursäkter längre att ta till.
Så det var bara att damma av dammsugaren och leta fram dammtrasor och skur moppar och sätta igång. Och många timmar senare så har vi ett fantastiskt fint hem. T.o.m gardinerna i köket kom på plats, så nu ekar det inte där längre och så en del hyllor och tavlor kom upp på väggrana också. Så snart kan man säga att vi flyttat in klart!!!!!!!!
När eftermiddagen kom och barnen och deras mamma badat var det dags att få lite frisk luft. Ja grabbarna i huset hade ju varit ute på en liten promenad på dagen medans tjejerna i huset tog en tupplur. Men i övrigt så hade vi inte varit utanför dörren. Och eftersom det redan blivit mörkt ute så var det ju ett ypperligt tillfälle att ge sig ut och fickla lite, så med varsin ficklampa så begav vi oss ut på jakt efter lite middagsmat. Och det var en mycket god jaktlycka, barnen fick med sig en pizza hem, Nicke en kebabtallrik och jag en 10 bitars lax sushi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0