Edsbacka marknad

Morgonen började med lite sovmorgon då Maarit lät oss sova och tog barnen. Gissa om hon är världens bästa syster/moster/svägerska???? Vid 8-tiden när jag kom upp så låg Maarit, Emil och Gry tätt ihop kurade intill varandra i våran lilla soffa och hade mysmorgon med tv, det såg så mysigt ut att jag hade lust att krypa ner hos dom. Men jag sansade mig och gick ut i köker och lagade frukost i stället.

När jag skulle klä på mig så svor jag eder över att det inte fanns en endaste strumpa som var hel, den ena värre än den andra. Ja tillslut så hittade jag något i alla fall som höll ihop någorlunda och vi kunde börja bege oss mot Edsbacka marknad. Och som vanligt så var där knökafullt med folk och bland det första jag ser är ett stånd som säljer STRUMPOR!!!!!! 10 st för 100 kr, som hittat! Så nu har jag i alla fall 10 st hela strumpor och alla trasiga och snart trasiga har åkt i soporna.

Vi strosade runt där och tittade, handlade lite och pratade med folk. Maarit drog vidare efter ett tag men jag, Nicke, Emil och Gry stannade kvar. Vi tog en liten promenad ner till slotts parken och kollade lite på fåglarna när vi lessnat på att trängas och barnen hade spring i benen. Sen gick vi tillbaka till vimmlet och mötte familjen Enbrand och strosade lite med dom innan det var dags att bege sig hemmåt för att det började närma sig middags tid.

Ja så det blev en heldag ute på Edsbacka marknad det, många mötte jag som vi kände men INTE familjen Mattson!!!!!!

Väl hemma och efter att vi ätit middag och det egentilgen var dags för att börja tänka på natti natti. Så började vi istället att möblera om i Emils rum. För han hade ju lämnat in ett litet önskemål om att ha sängen på en annan plats än vad den stod, och varför inte, det är ju hans rum så det måste ju han få bestämma. Och i morgon så är det dags för Grys rum.

Kommentarer
Postat av: Katja

Just marknad känns så svenskt. Renkorvar, godis, rökt viltkött osv. Saknar!!

2008-09-23 @ 19:44:05
URL: http://pucko73.blogspot.com
Postat av: Fru Mattsson ;-)

Hmm nej jag letade och letade efter er men tyvärr så såg vi inte er. Hade varit mysigt att tagit en kaffe i solen med er!!

Men det får vi ta en annan dag.

Kram kram // sofie

2008-09-24 @ 19:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0