Ett bedårande barn av sin tid

Jag är en lycklig ägare av boken Ett bedårande barn av sin tid, boken om NOICE.
Maarit hade fått den som läs exemplar på sitt jobb, och i vanliga fall så brukar de få flera exemplar av samma bok, men just denna fick de bara en enda av. Och jag suktade efter den när jag såg den där i högen en dag när jag var förbi på hennes jobb och tittade på henne med de allra snällaste ögon jag har. Och hon lovade att hon skulle försöka lägga vantarna på den. Och eftersom hon jobbar med tjejer som är 20+ så var det ju inte någon direkt kamp om vem som skulle få den, så Maarit fick ta den utan protester från någon. Och JAG är nu en mycket lycklig ägare till den boken med tillhörande cd skiva med deras super bästa låtar.

Och när jag satte på den skivan så blev det en resa tillbaka i tiden när jag var endast 7 år gammal och gick i första klass, den tiden då det var jag och Hasse Carlsson mot resten av världen, då grabbarna från Gustavsberg ägde hela världen och mitt hjärta. När de andra på fritids stod och mimade till ABBA ock Baccara så drog jag på NOICE på högsta volym och vrålade med i texterna och kunde dom baklänges och framlänges redan som 7-åring. Ja det var väl en syn för gudar att se mig sjunga med för allt vad tygen höll i* jag vill inte va som alla andra för jag vill va mig själv'* och * i natt e hela staden vår bara för en kväll bara för en kväll* och något år senare i deras nästa skiva vråla till *svart läder skin kläder syl vassa klackar och kedjer* och så vidare och så vidare.

Och det var yterligare en syn för gudar att se mina barn hur de reagerade när jag satte på NOICE.....Ja de är sin mors barn, och de blev helt som vilda och vi alla tre dansade och rockade loss tills vi var alldeles svettiga. Grannarna måste tro att vi blivit helt galna.

Kommentarer
Postat av: Katja

hahaha, ja det var nog en syn för gudar. Men jag hade gärna deltagit trots att jag aldrig varit ett noice fan.

2008-09-11 @ 20:11:59
URL: http://pucko73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0