Golfänka

Ja så var man golfänka för helgen då, Nicke stack tidigt i morse och jag skulle lämna barnen på dagis innan jag skulle till jobbet.
Hade iskallt räknat med skrik och panik och förberett allt som gick redan igår kväll, ställde klockan en halvtimme tidigare än jag brukar gå upp och var glad över att jag inte började förrän 8.30 idag.
Det hela slutade med att jag var en timme för tidig till jobbet, för just denna morgon hade jag två änglar till barn som gjorde som jag sa utan att bråka.
Eftersom jag skulle gå på kurs idag så tog jag vägen förbi mitt kontor och tog en morgon fika tillsammans med chefen och Claudia och han prata lite strunt med nattpersonalen som var på väg hem.

Det var lite trögt att avsluta veckan med en korvstoppar kurs, känndes som om jag inte tog till mig så värst mycket utan mest bara tappade tråden och hade svårt att koncentrera mig på det vi gjorde. De andra på kursen verkade känna likadant och första frågan på morgonen var när vi skulle fika!!!!! Hahaha men lite fastnade nog för hoppningsvis, och om inte annat så har jag i alla fall sett det en gång när det dyker upp i det verkliga livet och kanske jag kan leta fram det då ur något gammalt minnes arkiv.
Tanken från början var att vi skulle hålla på till 15.30 men det var ingen som hade ork till det så vi bröt upp 14.30.

Helgen ligger framför oss och ikväll kommer moster Maarit och sover över. I morgon blir det utflykt, Emil har ett önskemål om att åka till ön där hotellbåten ligger.....dvs Skeppsholmen. Varför han vill just dit har jag ingen aning om, men det kan ju bli en trevlig utflykt och därifrån ta färjan ut på djurgården och ha lite picnic med sig och njuta av en förhoppningsvis fin höst dag.

Kommentarer
Postat av: Katja

Låter så härligt när ni har så mycket att göra och se hela tiden.

Vi bor ju på en liten ö, så man har liksom åkt ett par varv runt redan. Sen då?



Och näe, ja é int avis eller bitter ;-)

2008-09-13 @ 00:24:58
URL: http://pucko73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0