Skansen

En strålande höstdag med klarblå himmel och hög och klar luft har vi haft hela dagen. Så det var ju givet att åka in till Skansen och gå på höstmarknaden. Först åkte vi ut till Vallentuna och hämtade Maarit och vid 11.00 mötte vi upp Ami och Hanna utanför. Vi tog vägen förbi bageriet och köpte lite nybakade sockerkringlor. Och väl på marknadsplatsen mötte vi Helena och John, några ord han vi byta med varandra innan vi skingrades åt varsitt håll. Vi som varit uppe tidigt var hungriga på lunch när klockan närmade sig 11.30 så det fick bli lite viltskavgryta till barnen och kroppkakor till oss andra. Sen strosade vi runt lite och kollade lite om det fanns något kul att spendera pengarna på och stötte på lite systrar här och var. En syster hade köpt sig 1 METER prinskorv och bjöd runt på!!!!!!!!!! Det som blev över (ganska mycket) stoppade hon ner i Grys vagn och tyckte barnen kunde äta upp. Och de var ju inte så värst nödbädda på att göra det.

Och gå på skansen med barnen utan att ta en sväng förbi djuren går ju inte. Gry blev förälskad i alla de små kaninerna på lill-skansen och ville ta med sig alla hem, och Emil kunde inte få nog av ugglorna.


Det var ett trött gäng som gick till bilen vid 15-tiden, och när vi kom hem så somnade jag en stund i soffan och barnen hade redan somnat i bilen och rörde inte en min när vi bar upp dom. Och mat var det ingen som orkade göra så det fick bli pizza till middag.

Kommentarer
Postat av: Katja

Jag är inte ett dugg avis på skansen, viltskavsgryta eller kroppkakor, inte ett dugg.

2008-09-29 @ 11:11:52
URL: http://pucko73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0