Skogsutflykt

Efter en lång jobbvecka så sitter det fint med en skogsutflykt.
Direkt efter frukost så packade vi väskan med fika och lunch, sen mötte vi upp Lenita och hennes grabbar och gick iväg till skogen. Började med att fika lite macka och kaffe/varmchoklad så barnen fick fylla energi depåerna så de orkade rejsa runt i skogen. Det var ingen vidare värme ute, men med överdragskläder och lite fleece där under så höll vi värmen.
Efter lite lek och bus så var energi depåerna tömda och det var dags att äta lunch. Och vad passar inte bättre i skogen än varm korv med bröd. Vid 12.30 började vi packa i hop oss och ta oss hemåt. Gry höll sig varken nästan hela vägen hem, men nästan framme så föll hon i djup medvetslöshet och rörde knappt en min när vi klädde av henne och stoppade henne i säng.
Emil ville kolla på Lejon Kungen men det tog inte många minuter innan även han sov. Nicke har åkt och handla och här sitter jag själv och njuter av tystnaden.
Och om det inte är drivis och hagel i morgon så blir det en heldag på skansen, men givetvis har vi en plan B i händelse av dåligt väder.....Då blir det brandstationen och spana in brandbilarna........och brandmännen hehe Maarit kanske vill hänga med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0