Gick fort!

Helgen börjar närman sig sitt slut och som vanligt så gick det väldigt fort. Men vilken otrolig helg vi har haft det. I lördags när vi i lugn och ro fått frukost i oss och klätt på oss så åkte vi i väg för att plocka upp Maarit, och så åkte vi mot Morgongåva. Väl framme så slank Emil och Nicke in till godis affären och inhandlade ca ett kilo nödvändigheter och jag Maarit och Gry gick upp till mormor och morfar. Gry tog sig an morfat direkt och kröp upp i hans knä och lämnade honom inte ur sikte. Vi åt en utsökt godlunch som jag hade lagat, klappar mig själv på axeln. Och sen när maten fått sjunka undan lite så förflyttade vi oss till Johanssons. Jag, Maarit, Emil och Gry hade tänkt promenera medans Nicke skjutsade den äldre generationen. Men precis utanför glider Anna-Maria förbi med sin bil, så det verkade ju knasigt att inte åka med henne.

Det var en fantastiskt solig eftermiddag med en temperatur på en bra bit över 10 grader, så vi satt i solen och fikade och njöt och ingen ville väl direkt gå in. Men tillslut var vi ju tvungna att börja tänka på middag. Och middag blev det, tacos till allas glädje och till det slank det ner lite rött vin och läskeblask till de som inte hade åldern innen för vinet. Och det var fullt ös på båda barnen hela kvällen lång tills de stupade och själv bad om att få gå och sova. Och Emil skulle sova inne hos kusin Erik och när Nicke skulle natta honom så sa han bara:
-Du kan gå pappa jag kan somna själv.
Ja det börjar bli en stor kille. Och på 2 sekunder hade båda somnat.

Och de sov och sov och sov ända till kl 8.00 i morse. Och vi hade en soft morgon med lång sittning vid frukostbordet. Och inte förrän vi fått i oss yttrligare en måltid så började vi röra oss hemåt.

Och väl här hemma så dök jag ner i tvättkorgen och försöket förinta innehållet där, ja jag fick undan en del i alla fall. Började så smått plocka fram lite av det vi ska ha med oss upp till fjällen. Ja det är ju inte många dagar kvar nu tills vi åker.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill aldrig mer äta efter denna helg!!!!

2009-04-06 @ 00:49:49
Postat av: Nina

Man ska inte äta så mycket! Lagom är bäst!!!!!!

2009-04-06 @ 11:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0