Min bettskena

Jag kommer aldrig att få min bettskena och få leva med tandagnissel och huvudvärk i evighet. Det börjar ju vara ganska länge sedan jag gjorde avtryck på mina tänder. Och hela tiden har det kommit någonting i mellan. Men i dag så skulle jag äntligen få prova den och hämta den. När jag kommer dit och min tandläkare försöker att få den på plats så inser vi ganska fort att den var inte så välgjord. Ska den göra ont och ska den glappa, och ska det spänna i tänderna precis som när man var yngre och hade spännt sin tandställning??????? Näh det ska det ju inte. Och när tandläkaren jämförde med modellen så passade den inte ens där. Totalt fel och katastrof. Ja  någon tandtekniker ville väl gå hem tidigt just den dagen de gjorde min bettskena, eller kanske var ny på jobbet och inte särskilt duktig, ynkligt.
Så ett tandläkar besök helt i onödan.....Vi gjorde nya avtryck och skickade i väg och jag får ännu en gång komma tillbaka. Tack ock lov hittade vi en tid efter arbetstid, men på Nickes födelsedag. Ja det får vi leva med.
Fast just nu har jag lust att knäppa en viss tandtekniker på näsan, tur jag inte vet vem det är jag vill knäppa på näsan.

Kommentarer
Postat av: Klenis

Du kan få min, den ligger i nåt skåp nånstans, nästan oanvänd. Hatar bettskenor. Uää

2009-04-30 @ 11:12:37
URL: http://bisonoxe.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0