Tog mig hem

Tack och lov för bilburna kollegor. Fram kom jag och bara lite sen till förskolan, och jag såg att bussarna även börjat rulla så smått nu när snöfallet lättat. Barnen och jag tog god tid på oss att ta oss hem och pulsade i djup snö och klättrade upp på alla snöhögar. Och så var man ju tvungen att putta och välta sina barn lite i snön och det skrek av förtjusning och gjorde vad de kunde för att välta mig. Rosiga om kinderna kom vi tillslut in och såg ut som tre snögubbar. Nu väntar vi bara på att Nicke ska ta sig hem genom snödrivorna innan vi sätter tänderna i lite chicken tikka masala och qinoua. Sen ska julkranen pyntas och glöggen värmas. Julmys på hög nivå med andra ord.

Kommentarer
Postat av: Hon som gärna märker ord

Du gör så spännande saker med språket Nina! Först kväcken i mailet häromdagen, och nu julkran! Vad kommer det ur den kranen? Pepparkakor och glögg? Eller kanske skinkspad? ;-)

2009-12-17 @ 18:17:20
Postat av: Hon som avskyr snön

Tur att någon tycker om snön...

Jag har inga snövänliga kläder och skor kvar efter att mina barn blev stora. Då slängde jag alla snowjogging och varma byxor och vinteroveraller i soporna för jag skall aldrig mera leka i snön för det är inte roligt tycker jag...jag avskyr snön för den gör ingen nytta...

2009-12-17 @ 19:29:55
Postat av: Nina

Nu har jag rättat mitt lilla stavfel =) Men kväck och julkran förstår väl alla vad det är! Eller?

2009-12-17 @ 20:03:12
Postat av: Nina

Ur julkranen kommer nubben till sillen.....förståss! =)

2009-12-18 @ 08:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0