Somliga tänker bara på nöjen!

Idag har jag haft en eftermiddag fullspeckad av nöjen. Efter lunch stack jag från jobbet och först så hade jag tid hos läkaren och sen direkt efter hade jag en tid hos tandläkaren. Vilken höjdar eftermiddag!

Doktorn klämde och kände på mina händer och vek och böjde på dom åt alla håll. Gör det ont om jag gör såhär? Och böjer fingrarna hur som hellst...njaaaoooo kanske lite då, men jag tror nog att det hade gjort ont på vem som hellst.
Hon skickade i väg mig till lab för att ta en del prover, åter igen reuma prover och sen allt mellan hb och borelia. Och skulle det inte finnas några svar i proverna så skulle hon skicka mig till reumatologen för fortsatt utredning. Det som talar till min fördel att det inte är något reumatiskt är att jag inte är stel i lederna på morgonen.

Sen bar det av till tandläkaren, och det är verkligen inget billigt nöje, 10 minuter och 670 kr fattigare. Och som vanligt hade jag utomordentligt fina och välskötta tänder, pyttelite tandsten hittade hon mellan två tänder som hon skrapade bort bums. Jag har ju faktiskt aldrig haft hål i mina tänder så jag hade inte tänkt börja med det nu heller.
Men tandläkaren hade en möjlig och väldigt trolig förklaring på min huvudvärk, hon sa att det ser ut som om jag gnisslar en del tänder. Och det leder ofta till att man vaknar med en ihärdig huvudvärk....hmmmm jag i ett nötskal. Så vem kunde svara bäst på om jag gnisslar tänder???? Jo Nicke som sover brevid mig varje natt. Och han bekräftade att jag faktiskt gnisslar en del på nätterna. Så 30 mars har jag en ny tid hos tandläkaren för att prova ut en bettskena. Och vad det kommer att kosta vill jag inte ens tänka på. Men tar det bort min huvudvärk så är jag beredd att betala vad som hellst.

Och eftersom det är fettisdagen idag gick jag förbi Balders och köpte 4 st semlor, men det blev mini semlor. Jag tyckte i och för sig att de var stora nog. Inte ens jag är så hård mot mig själv att jag avstår från semla på fettisdagen, men det gäller ju att välja vilken semla det blir. En och annan tackade man ju nej till under dagen, ska det syndas i matväg så ska det göras tillsammans med familjen. Åh vad den var god!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0