Söndagen kom och gick

Barnen vaknade i vanlig tid (runt 6.30-7) trotts att de varit uppe sent igår, då det var både fest och melodifestival.
Festen i går hos Maarit var mycket trevlig, och vi var där ganska tidigt, typ först och hjälpte den då stackars yra hönan att komma till rätt i sitt eget kök. Massor av god mat och dryck bjöd hon på, som jag då snällt och väldigt duktigt bara tittade på. Slog till på två flaskor mineralvatten ur läskbacken men det var allt. Hon hade gjort en stor sallads buffé där var och en fick komponera sin egen sallad och massa olika bröd till. Det såg verkligen jätte gott och jätte fräscht ut och alla som åt verkade nöjda, t.o.m mina barn.
De övriga gästerna hade väl knappt hunnit äta klart när vi sa hej då och tackade för oss. Klockan var 19.30 och barnen verkade fullt nöjda med festen och ville hem och kolla på melodifestivalen.

Idag var det en riktig grå trist och regnig dag utanför fönstret, barnen hade benen fulla av spring och någonting måste vi göra. Men man var ju inte så värst sugen att gå ut och hitta på något i det där gråa sörjiga vädret. Så det fick bli Stinsen eftersom det ändå  var lite smågrejjer som måste inhandlas. Vi kom dit 20 minuter innan affärerna ens öppnat så barnen fick verkligen springa av sig allt spring de hade i benen. Det är gott om spring ytor i ett köpcentrum där affärerna inte öppnat!!!!!!! Vi gjorde våra inköp, och sen fick barnen nuggets på Burger King och sen blev det ett varv på ICA MAXI också, då toapapper och blöjor behövde fyllas på.

Sen åkte vi hem och somnade så gott som hela familjen, ja Nicke vet jag inte om han sov eller kollade på film, och sov bort hela eftermiddagen. Riktigt skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0