Ett speciellt julkort

I julas så fick vi mycket julkort högt och lågt men ett av dom var väldigt speciellt. Och jag kom att tänka på det nu igen då jag sorterade bort dom och sparade de som skulle sparas och slängde de som skulle slängas.

Det damp ner lagom till jul och handstilen på kuvertet var bekant men jag kunde inte komma på vems. Och jag fick en kännsla av att det var skrivet lite spretigt just för att jag inte skulle känna igen den. Jag öppnade nyfiket och läser:
Till Nina, Nicke, Emil och Gry hälsningar från oss i NOICE. Samt fyra autografer. Och jag smålog lite för mig själv och tyckte att det var ett fyndigt kul bus och fortsatte att fundera över vem det var ifrån. När jag pratade med Maarit så knäckte hon koden direkt och vi kom fram till att det måste vara Lollo Sjaunja som skickat det. Och vi skrattade gott och tyckte att det var jätte kul att hon gjort ett hitta på kort till mig från NOICE.
När Maarit pratade med Lollo så förnekade hon in i det sista men avslöjade tillslut att det var hon. MEN det var minsann inga fingerade autografet utan alldeles riktiga från de som i dag är återförenade NOICE. Självklart så blev ju det här riktigt stort för mig trotts att det varken var Hasse Carlssons eller Freddie Hanssons autograf med då de två tyvärr inte finns i livet mer. Och tänk att det finns så fantastiska människor som Lollo som gör så fina saker helt uta att ha egen vinning i det hela, utan helt enkelt gör det bara för att göra någon annan glad. Hon har alltså jagat rätt på killarna och stått i kö i en halv evighet för att få detta kort skrivet och sen skickat det till mig. Ja sånt värmer i hjärtat och jag tackar bugar och bockar ödmjukast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0