Snön faller

Hela dagen har det snöat till och från, i bland mer och ibland mindre. Så i morgon kanske det är lite snö på backen....om vi har tur. Ja det blir till att gå runt i huset från dörr till dörr tills vi hittar någon granne som har en nyckel till barnvagnsrummet. För jag har tappat våran, eller i bästa fall låst in den i barnvagnsrummet. Och där inne står ju bobben, och den vill vi ju ha om det är snö ute. Klantigt av mig!

Men ny vit och fin snö så behöver ju Emil verkligen en ny overall. Vilken tur att vi redan igår bestämt oss för att köpa en. Så direkt efter frukost så bar det av till Stinsen och Polarn o. Pyret. Ingen rea så långt ögat nådde så det var bara att plocka fram plånboken och slanta dyra pengar. Skit händer, som de säger på engelska. Snygg är den och så vet vi ju att det är en jätte bra overall, ett par matchande vantar blev det till också.



Efter att vi ätit lunch så klädde vi alla på oss och gick ut i snö vädret. Och vi han inte mer än utanför dörren så sprang vi på Lingemarks. Barnen busade och lekte i lekparken och när det började bli lite kallt så bjöd de hem oss till dom på lite varmchoklad och kaffe. Mycket trevligt och gott, och barnen hade så kul där att de hellst inte hade velat följa med oss hem.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ja det är verkligen härligt med vinter väder! I går var vi ute på Vallentuna Sjön och prommenerade. Och det Kryllade av folks som åkte skriskor eller bara var ute och prommenerade. Hur härligt som helst!!

Kram kram! // Sofie

2009-01-03 @ 23:09:34
URL: http://www.myaloevera.se/460000524233

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0