Vi tog bussen

Livet blir inte mera spännande än vad man gör det till. Och varför inte göra hemvägen från dagis till ett helt litet äventyr och ta bussen. Troligen så tar det längre tid än om man skulle gå, men det är ju så roligt att åka buss. Och idag blev det riktigt spännande då vi prickade in en buss som var knöka full och vi fick stå och balansera och hålla i oss bäst vi kunde. Ja för en annan är det ju inte så svårt men det är en utmaning för en två och fyra-åring som inte når något att hålla i. Kul var det och av kom vi helskinnade. Och alla var nöjda med dagens lilla äventyr.

I morse när vi vaknade så möttes vi av ett vitt vinterlandskap när vi tittade ut ur fönstret, det var inte mer än någon cm men det var vitt och heltäckande. Så idag har det åkts pulka på dagis. Och det är ju inte utan att man känner för de stackars barnen som inte har några hjälmar och inte får vara med och åka. Det är så att man har lust att åka iväg och köpa ett gäng hjälmar och lämna på dagis så att de som inte har någon får en att låna.
Och i morgon så ska Emil iväg med dagis till Vallen och åka skridskor. Det ska bli spännande att höra hur det har gått.

Nu ska middagen lagas och ställas på bordet och sen ska jag iväg på styrelsemöte på skolan. Jo i kväll har vi lite att bita i.

Kommentarer
Postat av: Katja

Men gumman, vad är det jag läser? Fy fasen vad orättvist livet är ibland. Du verkar ha trivts så bra och dessutom varit så modig som faktiskt bytt branch ( nästan i alla fall ) helt och hållet.

Usch vad jag känner med dig. Men jag vet att du löser det, även om det känns motigt just nu.

Massa kramar

2009-01-27 @ 23:10:47
URL: http://utlandsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0