Inga bilder nu heller!

Hade tänkt visa lite bilder från våran semester, men jag vet inte vart sladden till kameran är. Grrrrr! Ja ja det får bli en annan dag.

Jag fryser som om det vore mitt i vintern och inte som om det är +20 grader ute. Tar en kopp hett te och hoppas på att åter få lite värme i kroppen.

Barnen fick ravioli till middag i dag, fixar inte riktigt att lägga energi på matlagning nu de första dagarna. Men aldrig har väl en sunkig burk med ravioli sett så gott ut, och luktat så ljuvligt. Haha och barnen åt med frisk aptit. Och i morgon får de varmkorv med bröd. Ja de är nog inte så lessna över att jag gör det lätt för mig med matlagningen nu.

Det är lite krisartat med folk på jobbet just nu och min chef tittade på mig med sin snällaste blick och la huvudel lite på sné och frågade om jag kan tänka mig att hoppa in och ta en natt nästa vecka. Jag lovade att återkomma med svar om det i morgon efter att ha pratat med mannen här hemma så han inte är utlovad på något galej. Och eftersom jag är en så fantastiskt snäll människa så kommer jag högtst troligt att ta den natten. Känns lite kul att få komma ut på "golvet" och gästspela lite. Men jag har inte bestämt mig till 100% än, för samtidigt kan det nog vara ganska tufft att ta en natt mitt i fastandet. Och jag tänker inte avbryta för att jag ska kunna gå in och jobba lite. Nä för det är nog inte det sista erbjudandet jag får om att täcka upp ett natt pass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0