Hemma resten av veckan

I går fick jag ju i alla fall komma hemifrån ett tag och vila upp mig från mina sjuka barn. Och i dag har jag konstaterat att de blir hemma resten av veckan. Visst de skulle säkert kunna gå till förskolan då de förmodligen inte smittar något längre. Men jag tycker inte att det är speciellt bussigt att hettsa i väg dom utan att få återhämta sig lite efter att varit så sjuka så pass länge, för det tar ju trotts allt en hel del på krafterna.

I går så kom jag mig i väg på lite utflykt utanför mitt hem. Skulle in på Cityakuten för att röntga händer, fötter och mina lungor samt ta lite prover. Jag var helt inställsd på att det skulle ta hela förmiddagen då de har drop-in. Jag var där en kvart innan de öppna och hängde på låset och se det lönade sig för 8.30 var allt klart!!!! Men hade jag varit där precis kl 8.00 så skulle hela förmiddagen gått med all sannolikhet, för när jag som första patien kommer tillbaka ut i väntrummet så är det fullt. Ja något ska man väl ha för att man är morgonpigg!
Den 16:e ska jag tillbaka till reumatologen och då har han fått svar på det som gjordes i går.

Och klockan 9.00 var jag på jobbet till min chefs stora förvåning. Och eftersom jag kom så pass tidigt kunde jag även åka hem ganska tidigt. Hemma hade barnen spelat ut hela registret mot sin pappa och alla var ganska trötta. Vi åt middag och sen bestämde vi att vi skulle gå ut. Men....det var bara ett litet problem, barnens ytterkläder är ju kvar på förskolan!!!! Och ute regnade det....hmmmm. Jag det var bara att rota fram det som fanns hemma av extra kläder. Dubbel uppsättning av gummistövlar har vi, så det var inga problem. Och till Emil hittade jag en oanvänd Polarn o. Pyret vatten tät skal jacka i stl 110, som jag inpuls köpt någon gång och ett par överdragsbyxor som också var oanvända. Då var han klar! Till Gry hittade jag en stört läcker riktig galon jacka, väldigt retro a´la 70-tal och ett par Emils gamla överdragsbyxor. Sen var det bara att gå ut.
Vi tog en promenad till affären och fyllde på mjölk förrådet lite och sen drev vi runt och spanade in alla sniglar som var på kvälls promenad och stannade ute ända tills glassbilen kom. Så nu är frysen full av glass i stora lass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0