Välling

Emil har av någon underlig anledning fått för sig att han tycker om vuxenvälling och har tjatat om att vi ska köpa det en längre tid. För er som inte vet kan jag tala om att ingen av mina barn någonsig har druckit denna dryck. Och i går när vi var i affären så frågade han ännu en gång om vi inte kunde köpa vuxen välling till honom, så jag tog ett paket och la i korgen och tänkte att det skulle ju vara jätte bra om han faktiskt börjar dricka välling på morgonen.
När vi kommer hem från affären så vill han ju givetvis ha en kopp välling på en gång och både Gry och han sitter förväntansfulla vid köksbordet. Och när an tar en klunk så får han ett obetalbart ansiktsuttryck, han ser helt förvriden ut och brister nästan ut i gråt och säger ynkligt:
-Mamma det smakar inte alls som jag trodde.
Det var ju inte utan att man tyckte lite synd om honom för han trodde verkligen att det skulle vara gott. Gry gav det i ala fall en chans och tog två rejäla klunkar innan hon bestämde sig för att det smakade pyton. Så finns det någon som är sugen på en kopp Godmorgon fullkornsvälling så finns här ett helt paket fört avhämtning.

Kommentarer
Postat av: Tjidtjie

Haha - ja det ligger i släkten! V och R har nog försökt de också men det har alltid slutat likadant! Undantaget är ju C4. Skaffa en tredje du också ska du se att du blir av med paketet!!!

2009-06-04 @ 08:29:10
URL: http://metrobloggen.se/tjidtjie
Postat av: Nina

Haha nä tack du, inte en tredje för att bli av med ett välling paket!

2009-06-04 @ 08:51:14
Postat av: Tjidtjie

Jamen livet blir så mycket intressantare med en tredje! Det blir liksom mera sport!

2009-06-04 @ 10:33:32
URL: http://metrobloggen.se/tjidtjie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0