Dagens mat
Frukost: Hallon, blåbär, linfrön med naturell youghurt. Ett kokt ägg och kaffe med mjölk
Lunch: Kyckling gryta men kokt blomkål och broccoli och grönsallad
Mellis: naturell youghurt spetsad med turkisk youghurt och linfrön
Middag: Köttfärsrullader med feta ost och tzatziki med kokt blomkål och grönsallad
Rulladerna gjorde jag av nötfärs som jag blandade med 2 ägg, vispgrädde, vitlök, rödlök och kryddor. Blandade i riven mozzarella ost och tärnad feta ost. Brynte dom i stekpannan och ställde sedan i dom i ugnen i 20 minuter.
Det blev mumsfilibabba!
Lunch: Kyckling gryta men kokt blomkål och broccoli och grönsallad
Mellis: naturell youghurt spetsad med turkisk youghurt och linfrön
Middag: Köttfärsrullader med feta ost och tzatziki med kokt blomkål och grönsallad
Rulladerna gjorde jag av nötfärs som jag blandade med 2 ägg, vispgrädde, vitlök, rödlök och kryddor. Blandade i riven mozzarella ost och tärnad feta ost. Brynte dom i stekpannan och ställde sedan i dom i ugnen i 20 minuter.
Det blev mumsfilibabba!
Kommentarer
Trackback