Min mat idag
I dag har det varit rester högt och lågt, men det har ju funkat det med men lite enformigt blev det med samma kött både till lunch och middag.
Frukost: Det vanliga
Lunch. Köttfärs rullader med fetaost och tzatziki, kokt blomkål och broccoli och grönsallad.
Mellis: En handfull blandade nötter på stående fot.
Middag: Samma köttfärs rullader med fetaost men nu med acocado kräm gjord av avocado, turkisk youghurt, färskost och vitlök. Kokt blomkål och en klick beaarnaissås, och grönsallad.
Och i morgon är det dags för att ställa sig på vågen.
Frukost: Det vanliga
Lunch. Köttfärs rullader med fetaost och tzatziki, kokt blomkål och broccoli och grönsallad.
Mellis: En handfull blandade nötter på stående fot.
Middag: Samma köttfärs rullader med fetaost men nu med acocado kräm gjord av avocado, turkisk youghurt, färskost och vitlök. Kokt blomkål och en klick beaarnaissås, och grönsallad.
Och i morgon är det dags för att ställa sig på vågen.
Kommentarer
Trackback