Perfekta köttfärssmeten
I går ficjk jag till den! Efter att ha experimenteratr i köket en del med köttfärs så har jag slutrligen hittat den perfekta smeten att göra kättfärsanrättningar av som köttbullar och biffar och järpar och allt vad man nu kan kalla dom, här blir det mest plattbullar!!!!!!
ca 400g köttfärs
1 rödlök
2 ägg
Färskost, smaksatt efter tycke och smak
en skvätt vispgrädde
vitlök
kryddor efter smak
Vispa upp äggen, blanda i riven lök, vitlök, färskost, grädde och kryddor.
Blanda till en jämn smet.
Lägg i köttfärsen och blanda väl.
Stek i smör i önskad storlek och form, eller baka i ugnen.
Jag gjorde biffar med stekt lök och tzatziki till.
ca 400g köttfärs
1 rödlök
2 ägg
Färskost, smaksatt efter tycke och smak
en skvätt vispgrädde
vitlök
kryddor efter smak
Vispa upp äggen, blanda i riven lök, vitlök, färskost, grädde och kryddor.
Blanda till en jämn smet.
Lägg i köttfärsen och blanda väl.
Stek i smör i önskad storlek och form, eller baka i ugnen.
Jag gjorde biffar med stekt lök och tzatziki till.
Kommentarer
Postat av: Katja
Låter smaskigt värre. Men nu är det den här fetknoppens tur att äta flytande i två veckor, så köttfärssmeten får vänta. Suck.
Postat av: Nina
Det kommer du att grejja galant. Skit i kolhydraterna sen när du börjar äta igen så försvinner kilona snabbt.
Trackback