VAB

Nicke har kundbesök i Mariefred i dag och for hemmifrån tidigt tidigt. Så jag skulle lämna barnen till förskolan. Börjar med att upptäcka att vagnen står redan på förskolan för den var det ingen som kom ihåg att ta hem i tisdags när jag kört dit dom i vagnen. Nicke hade inte en tanke på den när han kom och hämtade med bilen, och jag hade totalt glömt bort det i går när jag hämtade då vi stannade ute och lekte i snön och sen tog bussen hem. Så Nicke började sin tidiga morgon med att hämta hem vagnen från förskolan, vilken hjälte han är.

När Emil kom uppsmygande så såg han allt annat än fräsch ut, tänkte först att det var för att han inte riktigt var vaken. Men ju mer jag tittade på honom ju mer övertygad blev jag om att han inte var frisk. Mycket riktigt, när jag tog tempen så visade den på över 38 grader. Så det var bara att tänka om och varva ner och bädda ner barnen i soffan. Gry ser ju inte allt för pigg ut hon heller, och har även hon lite förhöjd temperatur, och hostan skräller på båda och snoret svämmar över.

Ja så det är dags igen för att anmäla en vab till försäkringskassan. Har fortfarande inte fått pengarna för förra gången som jag la in en begäran om utbetalning 16 februari!!!!! Jag tvångssparar med försäkringskassan just nu. Fast jag ska inte gnälla, det har aldrig hänt mig tidigare att jag fått vänta på pengar. Och det har inte gått någon nöd på oss. Men nu vet jag ju ett knep hur jag ska göra för en snabb hantering som jag fått från en säker källa från försäkringskassan. Så nu ska jag prova det och se om det funkar, kanska får jag denna vab utbetald före den förra!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0