En härlig dag

Bortsett från att gårdagen började ohälsosamt tidigt så blev det till största delen en fantastisk dag. Emil började redan vid 04.00 tiden att fråga om det var morgon och dags att kliva upp. Först trodde även jag att det faktiskt var morgon och att jag bara var lite trött.....ovanligt trött. När jag segar mig upp på sängkanten och ser klockan så blir jag mest förbannad. Talade om ett och annat för min galet morgonpigga son och la mig ner igen. Men så mycket mer sova blev det ju inte.

När hela familjen kommit upp ur sängarna, fått frukost i sig och kläder på sig så gav vi oss ut på äventyr. Promenerade ner till slottsparken till fåglarna och matade dom med lite kex. Vädret såg lite halvdant ut när vi begav oss ut, men det mörka på himlen drog förbi. Vi fortsatte våran promenad till Stinsen där vi åt lunch, efter att vi ätit kroknade Gry och vi stoppade om henne i vagnen. Medans hon sov så passade Nicke på att gå och köpa sig ett par nya skor och handla lite absoluta nödvändigheter på Clas Olsson och jag och Emil stannade och lekte i inne-lekparken.

Sen började vi promenera hemåt igen och när vi nästan var framme så stannade vi till och belönade barnen med lite glass för att de var så duktiga på att gå, och en varsin glass till mig och Nicke slank med av bara farten.
Någonstans där på eftermiddagen vid 15-16 tiden så får jag en fruktansvärd huvudvärk och så fort vi kommer hem tar jag en ipren och lägger mig i mörkret och vilar en stund. Men vad jag än gör så hjälper ingenting, vidrigt. Det är länge sedan jag hade huvudvärk överhuvudtaget och eftersom jag varit ganska slarvig med mitt ätande senaste veckan så är jag helt övertygad om att det beror på det. Socker/kolhydrater verkar vara rena giftet för mig, så jag får helt enkelt låta bli.

I dag när jag vaknade så hängde lite efterdyningar kvar av huvudvärken men det släppte under morgonen. Gick ut och gick med stavarna en sväng innan frukost och efter att vi ätit så stack Nicke i väg och golfa. Jag hade tänkt att gå ut med barnen men tråkigt nog ringer jobb mobilen och jag måste lösa lite personal trubbel först. Men vid 10.30 kom vi i väg ut och hade lunch picknick med oss. Vid 12-tiden började det skvätta lite regn på oss och min plan om att Gry skulle sovit i vagnen sprack, så vi började röra oss hemåt så Gry fick sova i sin säng i stället. Och så får vi gå ut sen igen i stället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0