Skönt att må som vanligt igen.

Är det nu jag ska lova dyrt och heligt att jag aldrig mer ska dricka alkohol??? Äh inte jag inte, nu mår man ju prima igen och vilken vecka som hellst så kan jag ge mig på´t i gen. Fast just nu njuter jag av att må som vanligt igen!

Har en lite soft morgon på hemma plan i dag. Började dagen med att smyga i väg ut i spåret innan de andra vaknat, och när jag kom tillbaka var det full aktivitet hemma. Såg till att Nicke och barnen kom i väg dit de skulle och hoppade själv in i duschen sen. Anledningen till att jag inte åkt till jobbet är att jag har fått en tid hos reumatologen i dag på förmiddagen så till lunch dykert jag upp på jobbet. Så jag håller ställningarne hemifrån nu på morgonen, ganska fantastiskt det där med att jobba hemifrån. När jag jobbade som undersköterska hade man ju inte direkt den möjligheten! =)

Givetvis så är mina händer ganska bra för tillfället, men så är det ju alltid när man väl får komma till en specialist läkare. Men det ska bli skönt att få en läkar kontakt i alla fall och se vad han säger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0