Tacos

I dag har vi ätit tacos till middag. Och det är nog den enda gången våra barn är helt knäpptysta, sitter stilla och ägnar sig helhjärtat åt att äta. Det enda som låter är de vällust ljuden som kommer då och då av att äta något som är så gott.
Jag själv skippade jag skalen och gjorde en smarrig tacosallad. Tanken var att jag skulle göra guaccomole till men eftersom Nicke är helt kass på att köpa avocado så blev det guaccomole utan avocado!!!! Ja för den var så stenhård att om ca 14 dagar går den att äta.

Kommentarer
Postat av: Tjidtjie

Hrmmm Jag vet att samma barn är rätt tysta när dom äter renkött också, torkat eller rökt... Vi åt tacos till middag vi med...

2009-05-08 @ 19:17:44
URL: http://metrobloggen.se/tjidtjie
Postat av: Lenita

Ha ha avocado kan man ju aldrig köpa samma dag! jag kan bli galen! Ikväll fick jag och Isak dra till Vinn och köpa brandmansduplo som pappa lovat om I bajsade på toaletten och slutade med blöjan... Blöjfri är han ju och i kväll kom plumset.. vänta till i morgon NÄÄÄ pappa sa att jag skulle få.. NU har jag gjort det. Hmm, pappa hade druckit lite vin så mamma satte av till Stinsen- har man lovat så har man! Tack och lov att de har öppet sent! Trevlig helg!

2009-05-08 @ 22:46:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0