Vattkoppor OCH öroninflammation

Ja här är det livat värre! Gry har äntligen fått vattkoppor, men som om det inte vore nog så her Emil dubbelsidig öroninflammation också. Och mitt i allt detta så ska jag försöka jobba hemmifrån. Ja vissa dagar bara passar det inte att jag är hemma och vårdar sjuka barn och då är det ju tur att jag faktiskt kan sköta stora delar av mitt jobb hemifrån, men det är ganska stressigt att göra det samtidigt som två sjuklingar pockar på ens uppmärksamhet. Och hellst av allt så skulle vi alla vilja vara ute i solen och njuta.

Fick en tid på vårdcentralen för Emil under förmiddagen i alla fall, och Gry fick snällt följa med trotts vattkopporna för jag kunde ju inte gärna lämna henne ensam hemma. Hos doktorn gick det som vanligt bra när det gäller Emil, han är helt exemplarisk när han ska undersökas, värre är det när det kommer till den där Gry. Ja det var tur hon bara följde med som sällskap.

Gårdagen hade varit helt underbar för Emil, ja det var stort att följa med sin bästa kompis hem och leka efter dagis. Gissar att det inte var sista gången. Och han hade uppfört sig som just det A-barn han är *stolt mamma*
De hade haft galet roligt och Emil hade mycket att berätta när han kom hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0