Dricka vin

I kväll ska jag hem till Åsa och dricka ett glas vin eller tre. Så fort barnvakten, vill säga Maarit dyker upp så sticker jag i samma dörröppning. Ska bli kul, för där finns även några fler gamla jobbarkompisar till mig. Och vi har inte setts på väldigt länge.

Vi gjorde tacos till middag idag jag och barnen och till det så öppnade jag en flaska vin till mig. Och det var så otroligt gott att det är nästan synd att jag inte har någon att dela denna ljuvliga smakupplevelse med. Maarit får väl dricka upp resten när hon kommer, sen sover barnvakten gott! Lådan med vin som jag köpte på flyget har varit en glad överraskning, alla viner hitills har varit jätte goda. Och jag har gott hopp för de som är kvar.

Ja var nog lite ivrig när jag skulle hem från jobbet i dag. Började stänga ner allt och koppla om telefonen och när jag flexade ut så börjadr jag ana oråd. Flexsaldot hamnade på mindre än det borde. Då tittade jag lite närmare på klockan och insåg att jag flexat ut en timme för tidigt. Det var inte alls dags att gå hem, så det var bara att flexa in igen och logga på allt och jobba en stund till.

Kommentarer
Postat av: Utlandsmamman

Hoppas du inte har alltför ont i håret idag. De där tacosarna är farliga vet du ;-)

2009-10-24 @ 10:34:10
URL: http://utlandsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0