Höstmys





Idag har det varit en fantastisk höstdag, så hela familjen gav sig av på en eftermiddagstur ut i skogen. Fika hade vi givetvis med oss så vi fick lite varmt i oss. Tre timmar senare kom vi hem alldeles rosiga om kinderna.

Lite nytta har jag hunnit med också, ser nämnligen botten på tvättkorgen. Jippiiiii!!!!!

Nu ska vi äte lite thaimat, och Nicke säger att han just hämtat massa mat som han inte vet vad det är eller hur det uttalas. Ska bli spännande och gott.

Kommentarer
Postat av: Lenita

Underbart! Jag och barnen var ute i morse med ryggsäckar och matsäck- timmarna bara rasslade iväg så vi lunchtid gick vi hem. Båda killarna sa: mamma det här gör vi en annan dag också, det var så roligt! Oliver hade inte tid att sova utan tultade runt. Skulle ju också dricka varm choklad ur kåsa!

2009-10-18 @ 19:39:50
Postat av: Katja

Vad mysigt det ser ut.

Vi var oxå ute på långpromenad idag. Härligt när det är skönt höstväder ute :-) Vi har ju inte sett hösten på ett par år.



Köpte Heroine Diary för några dagar sen men har inte börjat än. Har just nu kommit in i en kärleksdravelperiod, så det är sådana böcker som hamnar i min hand just nu.....kan det ha med hösten att göra, möjligen hahaha.

Puss gumman

2009-10-19 @ 20:45:22
URL: http://utlandsmamman.blogg.se/
Postat av: Nina-Pina

Katja, du vet jag håller mig till missär och elände så här på höst kanten. Du vet allt där ute dör och jag tvingas leva vidare......=) Tungt med hösten och den fyller mig med ilska vissa dagar grrrrr....hahaha

2009-10-19 @ 21:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0