Tandläkar tid

Kom hem släntrandes vid 01.30 i natt och mådde ganska trevligt. Och tur var det väl att Maarit var så trött och just på väg att gå och lägga sig, för annars så hade man väl fastnat i soffan med ett glas vin till. En mycket trevlig kväll hade vi med fnitter och flams.

Det fanns ingen som hellst tid över för självömkan eller sovmorgon i morse inte. Klockan ringde 7.00 och det var bara att kliva upp och ställs sig i duschen, tog snabbt tag i min tandborste och försökte mota bort den äckliga lovikavanten som någon placerat i min mun under natten. Sen var det bara att börja göra frukost för att hinna i väg i tid till tandläkaren som Gry hade en tid hos 9.20. Det var ett mycket spännande och uppskattat besök av min dotter och hon gapade riktigt stort och var så duktig.

Efteråt mötte vi upp Maarit och Emil i Sollentuna centrum och tog pendeln i till stan. Vi hade ingen triktig plan på vad vi skulle göra så det blev först ett besök på sko affären där nya skor till barnen inhandlades och sen blev det lunch på Mc Donalds. Sen kände vi för att hitta på något kul så det blev ett spontan besök på Stockholmstadsmuseum. Riktigt kul och trevligt där barnen lekte och härjade på Torget som är en fantastisk lekplats för barnen. När de lekt klart så blev det givetvis en fika innan vi lämnade stället.
Vi var inte riktigt redo för att åka hem så det blev en sväng upp i Katarinahissen för att kolla lite på utsikten över Stockholm innan vi gick till tunnelbanan och åkte hem.

Det blev med andra ord en heldag trotts att vi inte hade några planer för dagen när vi vaknade.


Kommentarer
Postat av: Utlandsmamman

Allt låter jättetrevligt, utom det där med hissen. Huvaligen.

2009-10-24 @ 17:47:27
URL: http://utlandsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0