Fantastiskt trevlig kväll

Vi hade en helt otoligt trevlig kväll igår trotts att en syster var tvungen att avboka i sista stund. Men tre av fyra tog sig in till Restaurang Cypern vädret till trotts. Det var inte helt självklart att vi skulle ta oss ända fram då en startade från Morgongåva och skulle åka både buss och sen tåg från Uppsala, en startade från Nynäshamn och skulle åka pendeltåg med ett byte och jag, som hade den lättaste biten som startade från Sollentuna och skulle åka buss och tunnelbana. Men eftersom vi alla startade i god tid så kom vi fram till restaurangen lagom till kl 18.00. Och då man var förberedd på eventuella stopp i trafiken och redo för att kanske bli stående ute i snövädret så var man ju klädd därefter. Det är nog första gången jag kommit in på en restaurang klädd som om jag skulle ut på skotersafari, men det var bara att skala av sig kläderna när man kom in och sätta sig tillrätta och bli serverad en fantastisk meze-middag men ett utmärkt vin till. Så mycket och så otroligt god mat.

Och boken hade vi mycket att säga om. Jag var nog den som sågade den mest, inte för att den var dålig utan mest för att jag tyckte den var lite svårläst och jag inte fick något flyt i läsandet. Storyn av två i en och väldigt fängslande till och från, för att i nästa stund tråka ut mig. Så av mig får bokan endast två stycken Niininen, men betyget stiger nog endel om vi slår ihop vad vi alla tyckte och lägger ett medelbetyg av det.

Och nu har Maarit valt en ny bok åt oss och den ska avhandlas, stötas och blötas i slutet av april tillsammans med en god middag och ett gott vin förhoppningsvis med alla systrar med på deltagarlistan.

Kommentarer
Postat av: Utlandsmamman

Gud vad trevligt. Vart ska vi gå då tycker du den 6e?

Är dessutom otroligt nyfiken på vilket bok ni ska läsa?

Kram kram

2010-02-22 @ 07:20:58
URL: http://utlandsmamman.blogg.se/
Postat av: Lenis

Precis, vad är det för bok ni ska läsa????

2010-02-22 @ 21:23:59
URL: http://bisonoxe.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0