Koman över för denna gång!

Nu är palten slut och jag kan börja fungera normalt igen, men i 4 dagar så mumsade jag friskt. Hehe
Det blev en lite ofrivillig bloggpaus pga av att jag haft fullt upp. Och när jag väl fått lite tid över och landat min nätta lilla stjärt vid datorn så har den inte behagat starta. Grrr, tycker den nya kan komma nu. Det är mins 100 år sedan den beställdes. Men nä det var något som var restnoterat och leveransen dröjer och här sitter vi med en tjurig dator som bara vill fungera när den känner för det.

Det har varit fullt upp i ett par dagar, och jag har verkligen varit överhopad av arbete på jobbet. Vilket jag tacksamt välkomnar för jag verkligen avskyr att inte ha något att göra på jobbet, bara sitta där för att sitta av tiden får mig att ruttna.

Och i måndags så blev det ett besök ute i Vallentuna och hos Evis för att laga min stympade nagel och fixa till de andra. Mycket fina är de! Och i tisdags så var jag själv hemma med barnen och hade myspys på kvällen eftersom Nicke beviljats en fridag tillsammans med valfri kompis. Så han var på bio och såg Avatar.

Och igår hade mina små änglar en riktig maraton dag på förskolan från att de öppnade till de stängde för att jag hade ett möte inne i stan hela eftermiddagen. Jag och Nicke hade lite tävling på vägen hem om vem som skulle hinna först till förskolan, han vann. Men jag nosade hans bil i baken från bussen som åkte precis efter. Så det blev Nicke som fick rejsa upp för backen till förskolan och hämta de små trötta trollen medans jag kilade in på affären och handlade lite. Sen var det bara hem och laga mat i turbo fart, tur vi hade kvar palt som bara var att steka upp. Fast det ville förståss inte Emil ha så det fick bli korv och makaroner till han. Och barnen åt som om de aldrig sett mat förut och sen somnade de bums i soffan med mätta magar.

Tänk, om jag jobbade heltid så skulle varje dag se ut så. Fy katten för det! Jag är så tacksam över att ha möjligheten att vara tjänstledig 25%. Och det kan jag ju vara det tills Gry fyller 8 år, och dit är det ju ett tag kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0