Ny soffa!

Nicke kom hem på lunchen med en ny soffa. Vi tjejer kan gå och shopa en ny handväska på lunchen kanske , men min man han går och handlar en soffa ;o)

En jätte fin svart 3-sitts med schäslong som dessutom är en bäddsoffa och har stora förvaringsutrymmen inunder. Fantastisk med andra ord. Jag ska försöka fotografers den snart så ni får se. Barnen var eld och lågor och tyckte att den var kanon, och de hjälpte till med allt vad de kunde för att få den på plats.

Så helt plötsligt fanns det 3 soffor i vårat lilla hem, det var ca 2 stycken för mycket. Och det känns ju inte speciellt kul att kasta saker som är helt funktionella. De är helt ok men den avtagbara klädseln är i akut behov av tvätt. Och då vi inte har några möjligheter att förvara den här hemma och ingen har kunnat komma och hämta den i kväll så blir vi tyvärr tvungna att dumpa den i soprummet. Skit tråkigt. Om någon vill ha två soffor så finns de att hämta ikväll ett tag till =)

Vårat nya problem är nu att mattan inte längre passar in i vardagsrummet! I-landsproblem men nog så viktigt. Och min brudkista flyttar vi bara runt på och den finner inte riktigt sin plats någonstans. Ja alltid ska man ha något huvudbry.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0