Glest mellan raderna

Nu när sommaren är här med skön ledighet så blir det lite glest mellan raderna här. Sitta vid datorn och knattra ligger inte riktigt som prio 1, sorry.

Nu ligger midsommar helgen bakom oss, och vilken midsommar. Vädret var helt magiskt, sol, sol och mera sol. Det var så soligt att t.o.m jag hoppade i sjön. Och som den sanna badkruka som jag är så hör ju inte det till vanligheten. Förutom vädret så var även resten av helgen mycket lyckad. Barnen roade sig kungligt med de stora killarna och tjejerna och det blev sena kvällar. Emil slog rekord  att sova länge i söndags, då vi väckte den i vanliga fall morgon pigga gosen kl 11.00. Så ingen har behövt kliva upp med tuppen en endaste gång. Det uppskattades i stora mått.

Och idag smet Nicke iväg till jobbet medans vi andra snarkade vidare ett tag till. Och när vi väl var vakna och fått frukost i oss så åkte vi iväg till Mulle Meck parken. En helt makalös lekpark i Järvastaden. Tog en del bilder som jag kanske lyckas få upp här så småning om.

Och i morgon bär det av till Rösjön för att blöta ner sig lite med barnen. Ja det är bäst vi passar på att njuta av sommaren för snart bär det av till Storskog, och där är det då rakt ingen sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0