Leksak

Idag fick alla som ville på Emil och Grys avdelning på förskolan ta med sig en varsin leksak och visa för sina kompisar.

Emil samlade ihop en hög med Pokémon kort och lite andra kort och la i en jätte fin plåtlåda. Och Gry hon funderade länge vad hon skulle ta med. Men tillslut bestämde hon sig för att ta med sig Hundis som hon har när hon sover. Det är numera en ny hund om fått inta den platsen då Vovvov spårlöst försvann på dagis en dag för ett par månader sedan, och hur vi än letat så hittar vi inte den byrackarn. Så han är nog borta för alltid nu.

Det ska bli spännande och se vad som kommer med hem. Hundis är ju i alla fall bara en grej att hålla reda på, men det är inga garantier för att Gry ska lyckas få med han hem. Däremot har Emil 52 (!) grejjer att hålla reda på, 51 kort och en plåtburk. Ja ja, jag var väldigt tydlig i morse att det är helt och hållet deras ansvar att sakerna även kommer med hem, håller de inte reda på dem så försvinner de. Och försvinner de så är de borta och då tänker inte jag leta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0