Ikea

Tänk att det är så svårt att hitta låga plastbackar på hjul. Jätte stora finns det i alla möjliga modeller och färger. Men vi var ute efter backar som går att köra in under Grys säng. Och det skulle visa sig att det inte var det lättaste. Och med facit i handen så inser vi att vi aldrig hade behövt lämna kommunen.

Vi åkte i alla fall till Ikea i Barkaby. Och vi konstaterade fort att barnen tycker att det är jätte kul att gå där och kolla och prova och känna på alla möbler. Det blev en lunchpaus där och det enda vi hade med oss ut var leksaksglas till Grys kök, fyra vanliga dricksglas och fyra vinglas. Storshoping på Ikea med andra ord! Gick till Rusta och Jysk ock letade efter backar men allt vi hittade där var hysteriska människor som verkade tro att om de inte shopar allt de kan tänkas komma över och sen knuffa så många som möjligt för att komma först till kassan så skulle de gå en plågsam död till mötes.

Väl på hemmaplan igen så svängde vi in på Jula, och där hittar vi perfekta plastbackar på hjul med lock på! Så nu har Gry två stycken under sin säng att förvara saker i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0